Kutná hora Vousatý pohár

09.04.2017 08:00

9.4.2017 Kutná hora Vousatý pohár

Tak tenhle závod jsem si opravdu užila Speciál pro Beardetky. Krásné prostředí, skvělá konkurence spousta kamarádů. Počasí nám také přálo a tak se rýsoval den s velkým D.

První se běžel Jumping, ve který jseme i s mým malým škobrtnutím ( pádem) doběhli s jedním odmítnutím na krásném 12 místě ze 40 závodníků. Spokojená jsem šla pro Farinku a vychodit Bárnýska. Když jsme se vrátili, zjistila jsem, že jsme jediný tým, který Jumping  z Beardetek doběhl.Miluji ten Bárnyho úsměv :o).

Ještě Agi a je to doma. Snažila jsem se nebýt nervozní…Byl to boj, ale i agility jsme doběhli a to na krásném 6.místě z 38 závodníků a v Beardetkách to pro nás znamenalo v agi 3. místo. Celkově tedy 1. místo a Vítězství Vousatého poháru. Nádhera….to tedy znamená, že na putovním poháru, který jsme si vezli domů bude zvěčněno moje a Bárnyho jméno,  jako Vítěz Vousatého poháru 2017.

 

Zkoušku už jsem běžela úplně v klidu, pro radost a na pohodu. Když hlásili čistý běh,  nemohla jsem tomu uvěřit, byla dohlášena chyba doteku a tak jsme s krásným 4. místem vyběhali naší první trojkou zkoušku na výbornou. Ono to přece jen půjde :o))

Máme z toho obrovskou radost.  Bárnysek se soustředil, snažil se a já jsem odjížděla domů spokojená a krásně unavená plná emotivních zážitků a gratulací od kamarádů agiliťáků.

Za fotky děkujeme Terce Tláskalové

https://www.youtube.com/watch?v=tFZVu0N70O0